Pete: Just wanted to say Hi.
You're a really useful web site; couldn't make it without ya! Here is my website: panel followers shopee

zaterdag 24 december 2022
Walter: I am the new one
It's good for odor controls too, so it helps maintain your sink smelling fresh and clean. It is only the commercial carpet steam cleaners that actually use steam. Sometimes homes which are built before 1978 can't be professionally power washed as the paint could contain lead, and yes it is practical for the contractors to be fined. Here is my webpage :: Comazo.ru/bitrix/redirect.php?goto=https://glorynote.com/%D8%B5%D8%A8%D8%BA-%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B9%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF/

zaterdag 19 november 2022
Tangela: I am the new guy
When the timer goes off grab a plastic garbage bag and dump the residual unmatched socks into to it and run usually do not walk on the garbage cans outside. It is only the commercial carpet steam cleaners that really use steam. Sometimes homes that have been built before 1978 can't be professionally power washed for the reason that paint could contain lead, and it is feasible for the contractors to become fined. Have a look at my website: Edugenius.org/index.php/User:ShennaMcAdam003

dinsdag 02 augustus 2022
Sandra: super blij mee
Ik hoef niet meer veel te zeggen de woorden van mijn zus Christiana zeggen genoeg. Blij dat we samen deze stap genomen hebben. En Jo en Monique geven inderdaad heel secuur les. Hoop nog heel lang les te mogen nemen en ver te komen samen met mijn zus. groetjes Sandra

woensdag 12 januari 2022
Christiana: geweldige harmonikaschool
Enkele jaren geleden kwam opeens het gevoel in mij op, dat ik ooit op een Steirische harmonika zou willen spelen. Dit gevoel sprak ik uit tegen mijn man, waarop hij zei , wat houd je dan tegen? Ondertussen had ik mijn zus ook al op de hoogte gebracht van dit idee, zij aarzelde niet en zei, dan ga ik met je mee, want dit lijkt mij ook super leuk. Ik ben toen eens gaan speuren op het internet, want ik had geen idee,waar wij hiervoor terecht zouden kunnen. Al gauw kwam ik terecht bij Harmonikaschool Parkstad. Vol enthousiasme had mijn zus,voor ons al een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Ik was hierna erg gecharmeerd van dit mooie instrument, en op 16-01-2018 was de eerste echte afspraak gemaakt. De lessen worden aangeboden volgens het Michlbauer systeem, waarbij je leert spelen met 5 vingers en dit is uniek. Stap voor stap wordt de methode je aangeleerd, en voor dat je het weet, speel je al het eerste deuntje. Jo en zijn vrouw Monique, zijn beide gediplomeerde leraren en beschikken over een goede kwaliteit van theoretische en praktische kennis. Jo legt alles heel goed en duidelijk uit, en is pas tevreden als ook de puntjes op de i staan. Dat waardeer ik wel, want hij bedoeld dit goed en probeert alles eruit te halen wat erin zit.,waarbij tellen erg belangrijk is. Ik verheug me nog elke keer als ik naar de les kan gaan, de lessen zijn zeer leerzaam en erg gezellig. De lessen zijn 1 op 1, waardoor je ook de volle aandacht krijgt. Droom is dat mijn zus (Sandra) en ik, ooit samen goed kunnen spelen, en dan weet ik zeker dat Jo ons hier perfect in zou kunnen helpen en begeleiden. Een ding is zeker, deze Harmonikaschool is een aanrader, en ik vind het jammer dat ik hier niet al jaren eerder aan begonnen ben. Jo, zover bedankt voor alles en hopelijk kunnen we nog lang bij jou terecht.

dinsdag 11 januari 2022
emile: Zoek je een goede school, zoek dan niet verder.
Je hebt opleidingen en opleidingen. Het verschil zit hem in de details en manier van les geven. En dat krijg je bij Jo. Met heel veel plezier weet hij je de “verborgen” kneepjes van het spelen bij te brengen die écht niet in de boeken staan. Tellen is daarbij cruciaal. De virtuositeit die het instrument laat klinken zoals hij moet klinken, leer je alleen van een meester. Jo heeft in 2021 het M4 Diploma Michlbauer lerarenacademie behaald!. Daar hoef je niets meer aan toe te voegen. De lessen zijn zeer ontspannen en met veel lol. Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan. Eindelijk leer ik spelen op een Steirische, een lang gekoesterde droom. Na een half jaar flink oefenen en dankzij de fijne begeleiding begin ik al aan mijn eerste walsen. Jo, dank je wel, ik beleef er heel veel plezier aan.

donderdag 30 december 2021
Rita: Unterricht in Spitzenqualität
Ich Habe jetzt seit über 5 Jahren Unterricht bei Jo und es macht mir Immer mehr Spaß! Der Unterricht hat eine hohe Qualität und der Spass kommt nie zu kurz! Ich konnte mich stark verbessern und lerne immer noch etwas dazu. Mein Lehrer hat viel Geduld und ich lerne viele Variationen und Spielmöglichkeiten! Ich kann nur jedem, der sich für das Harmonikaspielen interessiert, eine Probestunde bei Jo oder Monoque empfehlen. Danach ist die Entscheidung klar: Harmonika spielen lernen bei den beiden besten Lehrern, die es Dafür gibt!!!

zaterdag 05 september 2020
Will: Bedankt voor het plezier dat jullie me geven

Jaarlijks bezoek ik Tirol en in hoofdzaak Mayrhofen. Elke avond ging ik luisteren naar Harmonikamuziek. Ik was daar zo van onder de indruk dat ik ook thuis die muziek niet uit mijn hoofd kon zetten. Maar mijn leeftijd!!! en mijn werkzaamheden!!!! ook in het weekend hield dat tegen totdat er een dag kwam dat ik door mijn leeftijd mijn werkzaamheden aan de kant moest zetten.
Om niet in een zwart gat te vallen heb ik gekozen om, ik was inmiddels de 70 dik gepasseerd, te proberen om een harmonika te leren spelen, dat ik daar gelet mijn leeftijd niet ver in zou komen, was me bekend en heb ik ook als zodanig aangenomen. Ik heb voor Harmonikaschool parkstad gekozen omdat ik een uur privéles zou krijgen en hoefde ik me niet te schamen voor de kwaliteit die ik leverde. Door de inzet van Jo ben ik toch al een aardig eindje
gevorderd. Ik oefen dagelijk minstens 3/4 uur.
Met het geduld van mijn leraar en zijn inzet maak ik nog steeds vorderingen. Ik ben nu bijna 80 jaar en speel nog elke dag met plezier op mijn Novak Sonorum.
Jo en Monique bedankt voor het plezier dat jullie me geven.
Will


zaterdag 17 augustus 2019
Martien van den Berkmortel. Deurne. Noor...: voorspeelmiddag Vijlen
Een geweldige mooie en stralende dag. Samen eerst een leuke wandeling gemaakt door het mooie Vijlen, daarna heerlijk geluncht met z'n allen. Vele leerlingen van de muziekschool waren aanwezig. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten ten gehore gebracht. Het niveau stijgt ieder jaar, dankzij onze enthousiaste leraar Jo en zijn vrouw Moniek. Zo hebben we samen als leerlingen, muziek laten horen aan een goed gevulde zaal. De slotnummers zijn door ons allen samen tegelijk gespeeld zonder dit geoefend te hebben. Het was helemaal perfect.TOP . Dankjewel voor deze mooie dag en op naar het volgende optreden.

zondag 02 juni 2019
Bart Handels: Mijn steirische harmonika lessen.

Na een aantal jaartjes niet gespeeld te hebben ben ik in 2015 opnieuw begonnen bij Harmonikaschool Parkstad met als muziekdocent Jo Slomp. Hiier kwam ik voor de eertse keer in aanraking met het 5 vinger systeem oftewel spelen volgens de methode van Michlbauer. Het duurde even om op dit systeem over te schakelen maar heb het nu vrij aardig onder de knie gekregen, mede dankzij de zielende begeleiding van Jo. Ondanks zijn "strenge" wink maar altijd positieve enthousiamse van doceren is het voor mij weer een plezier geworden om harmonika te spelen. Met name omdat ik nu echt leer wat muziekmaken is!!

Wil je echt muziek maken op je steirische harmonika ipv klakkeloos een nummer spelen? Dan is Harmonikaschool Parkstad een absolute aanrader!


zaterdag 01 oktober 2016
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding